Prostenal Control 30 Tablete, Walmark

9980016664
9980016664
1
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
3602 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 9 April • 11:24

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Problemele de prostată sunt cele mai frecvente probleme care afectează bărbații adulți după 40 de ani. Primele simptome includ fluxul de urină mai slab și urinarea frecventă. În plus, problemele de prostată sunt adesea asociate cu un risc mai mare de a dezvolta dificultăți de potența.

Prostenal® CONTROL combină si utilizeaza extracte de plante și substanțe nutritive care promovează sănătatea generală a prostatei . Menține funcționarea adecvată a tractului urinar și are, de asemenea, un efect benefic asupra activității și performanței sexuale .

Un extract standard de Saw palmetta ( Serenoa repens ) este un ajutor natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei și a fluxului normal de urină.

Extractul de urtica dioica susține funcționarea corectă a tractului urinar și a rinichilor.

NATURAL STRENGTH OF MEN

Tribulus terrestris este un stimulent natural care dă corpului vitalitatea naturală și, în același timp, ajută la promovarea activității sexuale.

Zincul contribuie la menținerea nivelurilor normale ale testosteronului în sânge și la fertilitatea și reproducerea normală. Acesta joacă un rol în procesul de diviziune celulară.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal și reduce oboseala și epuizarea. De asemenea, ajută la reglarea activității hormonale.

Vitamina D3 joacă un rol în procesul de diviziune celulară și susține sistemul imunitar.

Mod de administrare

1 comprimat pe zi dupa masa

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prostenal Control 30 Tablete, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.