Pasta de dinti Rapid Relief, 75 ml, Sensodyne

9980023270
9980023270
1
Dispozitiv
Glaxo Smithkline Gsk
Stoc limitat
2572 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sensodyne Rapid
Pasta de dinti Sensodyne Rapid are o actiune rapida, creand la nivelul dentinei si de-a lungul canaliculelor microscopice un strat asemanator celui mineral, astfel stimulul fiind impiedicat sa ajunga la nerv. Periajul de doua ori pe zi cu Sensodyne® Rapid asigura o protectie de lunga durata impotriva sensibilitatii dentare.
Dovedit clinic că ameliorează sensibilitatea dentară în doar 60 de secunde
- Protecție de lungă durată împotriva sensibilităṭii dentare*
Este dovedit clinic faptul că Sensodyne Rapid Relief ameliorează sensibilitatea dentară în doar 60 de secunde. Formula sa unică formează într-un mod rapid o barieră deasupra zonelor sensibile ale dintelui. Oferă ameliorare rapidă a sensibilității dentare și protecție continuă a dinților cu fiecare periaj dentar*. Sensodyne Rapid Relief ajută totodată la menținerea albului natural al dinților și la prevenirea apariției petelor.
Încearcă Sensodyne Rapid Relief pentru ameliorare rapidă a sensibilității dentare și protecție de lungă durată*.
*prin periaj de două ori pe zi

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti Rapid Relief, 75 ml, Sensodyne

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.