Paragrippe, 60 comprimate, Boiron

W08248001
W08248001
60
HOMEOPATE
Comprimate
Boiron
În stoc
2249 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 10 May • 12:01

Stari gripale, incepand de la primele semne si simptome: frisoane, dureri musculare intense, febra, cefalee.
Paragrippe este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tratamentul stărilor gripale la debut şi în perioada de stare, manifestate prin: frisoane, curbatură, febră, cefalee. 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Paragrippe Nu utilizaţi Paragrippe: - dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6). Atenţionări şi precauţii Paragrippe conţine zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Paragrippe conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Paragrippe împreună cu alte medicamente Paragrippe nu prezintă interacţiuni cu alte medicamente. Sarcina, alăptarea şi fertilitatea 2 Datorită datelor insuficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea medicamentului la gravide sau la femei care alăptează. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Paragrippe nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 3. Cum să utilizaţi Paragrippe Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doze Doza recomandată este de 2 comprimate administrate la interval de 1 – 2 ore, cu pauză în timpul meselor. După ameliorarea simptomelor, se răreşte administrarea. Mod de administrare Administrare orală. Comprimatele se dizolvă în cavitatea bucală (nu se înghit). Utilizarea la copii La copii cu vârsta sub 6 ani, comprimatele se administrează după dizolvare în apă. Dacă utilizaţi mai mult Paragrippe decât trebuie Adresaţi-vă medicul dumneavoastră sau farmacistului. Dacă uitaţi să utilizaţi Paragrippe Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă încetaţi să utilizaţi Paragrippe Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 4. Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Nu sunt cunoscute reacţiile adverse produse de Paragrippe

Review

General

Tip produs comprimate
Pentru Unisex
Afectiuni Stari gripale
Cantitate 60 comprimate

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Paragrippe, 60 comprimate, Boiron

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.