Ovugin monodoze, 20g, Steaua Divina

9980048996
9980048996
1
Ovule
Santo Raphael
Stoc limitat
3397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 15:39

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii Steaua Divina Ovugin monodoze:
100% Ingrediente Naturale;
indeparteaza uscaciunea vaginala;
amelioreaza atrofia vaginala;
imbunatateste starea femeii la menopauza;
calmeaza sindromul premenstrual;
contribuie la oprirea hemoragiilor uterine de cauza fibromatoasa;
Mod de prezentare: cutie cu 20 monodoze a cate 1g, crema solida sub forma de ovule.
Ingrediente:
Extracte de Lemnul-lui-Avram, Zmeur, Napraznic, Verbina, Lipicioasa, Cretisoara, Laptisor de matca, ulei volatil de Tea-tree, unt de cacao, ceara de albine, miere.
Mod de utilizare:
Aplicatie locala, o monodoza la 1-2 zile, preferabil seara.
NUMAI PENTRU ADULTI!
Precautii / Atentionari:
Reactii adverse: nu s-au semnalat la dozele precizate. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Pentru testarea sensibilitatii sau a eventualelor alergii la una dintre componentele cremei, se aplica pe o portiune mica de piele, inainte de utilizare.
Precautii: In cazul femeilor fertile hipoprogesteronice, nu se administreaza in perioada menstruala. Datorita continutului de progesteron natural, poate fi folosit in special de femeile aflate la menopauza! Este indicata folosirea la minim o luna dupa interventii chirurgicale in zona vaginului sau uterului.
Contraindicatii: femei gravide, lehuze sau care alapteaza, tulburari de coagulare, hiperprogesteronemie, metroragii, depresie, astm bronsic, insuficienta cardiaca, alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se administreaza inainte de pubertate.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ovugin monodoze, 20g, Steaua Divina

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.