Onvision Epirep 10ml, SunWave

9980048959
9980048959
1
Picaturi
Sunwave
Stoc limitat
4487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 13:31

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

SWP ONVISION EPIREP este un dispozitiv medical pentru aplicatii oftalmice bazat pe o solutie apoasa sterila, fara conservanti, cu vascozitate usoara, care contine elemente prezente in mod natural in tesuturile oculare si in filmul lacrimal.
SWP ONVISION EPIREP exercita o actiune protectoare, hidratanta si umectanta facilitand procesul de reepitelizare a intregii suprafete oculare (cornee si conjunctiva) datorita prezentei acidului hialuronic cu masa moleculara mare si mica.
Utilizarea combinata a doua mase moleculare diferite de hialuronat de sodiu are ca rezultat o usoara vascozitate, o actiune lubrifianta prelungita asupra ochilor si o scadere a iritatiei oculare.
Desfasoara o actiune antioxidanta marcanta datorita triterpenelor si flavonoidelor continute in extractul de Centella asiatica, precum si a vitaminei E cu captarea radicalilor liberi, protejand astfel tesuturile
deteriorate.
Contracareaza starea de uscaciune oculara (derivata din interventia propriu-zisa sau din terapia medicamentoasa prescrisa in mod obisnuit) datorita actiunii umectante si hidratante a acidului hialuronic.
Asigura cresterea volumului si ajuta la functionalitatea filmului lacrimal favorizand un micro-mediu ocular echilibrat.
Contribuie la repararea exfolierii epiteliale, care este consecinta directa a utilizarii lentilelor de contact.
COMPOZITIE:
Hialuronat de Sodiu - HMW-0,02% LMW-0,02%
Vitamina E-TPGS -0,5%
Glicina - 0,1%
D-Manitol - 1%
Centella Asiatica - 0,1%
PVP (polivinilpirolidona) -1,5%
Indicatii :
- postchirurgie oftalmologica;
- lentile de contact;
- sindrom de ochi uscat.
Mod de utilizare:
- Spray pentru ochi 10 ml.
- 1-2 pulverizari in fiecare ochi, administrare la nevoie.
Statement: SWP ONVISION EPIREP este indicat dupa interventii chirurgicale deoarece ajuta procesul fiziologic de reparare si reepitelizare oculara. De asemenea, asigura cresterea volumului si
ajuta la functionalitatea peliculei lacrimale, favorizand un micro-mediu ocular echilibrat, fiind indicat pentru ameliorarea simptomelor de uscaciune moderata a ochiului de cauze extrinseci, cat si intrinseci.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Onvision Epirep 10ml, SunWave

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.