Onvision Dezalerg 10ml, SunWave

9980048958
9980048958
1
Picaturi
Sunwave
Stoc limitat
4397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 13:32

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

SWP ONVISION DEZALERG este un dispozitiv medical pentru uz oftalmic.
Este o solutie sterila, fara conservanti, de vascozitate medie, fiziologica si izo-osmotica,care contine acid hialuronic, acid rozmarinic si vitamina B12 avand in principal, o actiune hidratanta si lubrifianta.
SWP ONVISION DEZALERG sustine mecanismele antioxidante fiziologice si integrative si creste componenta apoasa a filmului lacrimal, cu efectul final de mentinere sau de restabilire a trofismului tesutului ocular.
Acidul hialuronic este un polimer biocompatibil ce confera produsului o actiune lubrifianta datorita proprietatilor sale vascoelastice si de retinere a apei refacand astfel volumul filmului lacrimal.
Acidul rozmarinic si vitamina B12 sunt substante antioxidante care reactioneaza cu radicalii liberi si ii neutralizeaza.
Actiunea antioxidanta are loc la nivelul suprafetei corneene.
SWP ONVISION DEZALERG, prin asocierea Acidului Rozmarinic si a Vitaminei B12, realizeaza o activitate antioxidanta pentru a contracara actiunea radicalilor liberi, care, cu timpul, deterioreaza atat epiteliul pigmentar cat si fotoreceptorii, inducand degenerescenta maculara si determinand opacifierea cristalinului si aparitia cataractei.
In plus, datorita actiunii sale antioxidante, apara si protejeaza ochii de efectele negative cauzate de radiatiile UV si de LUMINA ALBASTRA, atat de origine naturala (solara), cat si artificiala (ecranele de PC, tableta, smartphone si TV.)
COMPOZITIE:
• Hialuronat de sodiu - 0,12%;
• Acid Rosmarinic (extras din Coleus forskohlii) - 0,020%;
• Alantoina;
• Hipromeloza;
• Glicerina vegetala;
• Vitamina B12 - 0,010%.
Indicatii:
• conjunctivita alergica;
• sindromul ochiului uscat;
• blefarite.
 
Mod de utilizare:
Cate 2 picaturi in fiecare ochi, la nevoie.
Statement: ONVISION DEZALERG sustine mecanismele antioxidante fiziologice si integrative si creste componenta apoasa a filmului lacrimal, cu efectul final de mentinere sau de restabilire a trofismului tesutului ocular. Prin urmare, este potrivit pentru, alergia oculara, pentru sindromul de ochi uscat sau alt disconfort ocular cauzat de stresul ambiental sau mecanic.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Onvision Dezalerg 10ml, SunWave

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.