Nyrvusal soluție orală, 50 ml, Nyrvusal

5944756402235
5944756402235
1
Solutie
Nyrvusano
Stoc limitat
8187 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Supliment alimentar cu îndulcitor
Nyrvusal este un supliment alimentar sub formă de soluție orală destinat exclusiv adulților. Acidul R alfa-lipoic (denumit și acid tioctic) este un micronutrient care se găsește în mod normal în organism.
Ingrediente:
- agenți de încărcare: sirop de sorbitol, glicerină; apă purificată; acid R alfa-lipoic; corector de aciditate: hidroxid de sodiu; conservanți: acid citric monohidrat, sorbat de potasiu; potențiatori de aromă: lămâie, ulei esențial de mentă; agent de îngroșare: gumă xantan; îndulcitor: zaharină sodică dihidrată.
Doze și mod de utilizare:
Se recomandă utilizarea a 5 ml pe zi, de preferință în timpul mesei (5 ml soluție orală conțin 300 mg acid R alfa-lipoic).
Informații nutriționale Conținut / 5 ml
Acid R alfa-lipoic 300 mg*
*Valoarea Nutrițională de Referință nu a fost stabilită.
Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un stil de viaţă sănătos. Persoanele aflate sub tratament hipoglicemiant trebuie sa consulte specialistul înainte de utilizare. Contraindicat în perioada de sarcină și alăptare. A nu se utiliza de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A se păstra la frigider (4º - 8ºC) după prima deschidere. A se utiliza în maximum 30 zile de la data primei deschideri a flaconului. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nyrvusal soluție orală, 50 ml, Nyrvusal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.