Nivea, Spuma Dus Creme Soft x200ml

9980023777
9980023777
1
Aerosol
Nivea
Stoc epuizat
1338 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Noua spumă de duș NIVEA Creme Soft te învăluie în cea mai delicată îmbrățișare: răsfață-ți pielea și simțurile cu spuma delicată și ușoară ca mătasea!

Descoperă o nouă senzație care îți va transforma dușul zilnic într-un moment de răsfăț pur: spuma delicată cu ingrediente de îngrijire NIVEA și un parfum discret te va învălui ca o îmbrățișare ușoară și catifelată, din cap până-n picioare. Formula cu ulei de migdale și extract de mătase a spumei de duș NIVEA Creme Soft curăță eficient și în același timp îngrijește delicat pielea. Momentul tău de răsfăț la duș îți va transforma în bine starea de spirit și întreaga zi!

Mod de aplicare inovator.
Pentru un duș este necesară doar o cantitate de mărimea unei piersici.
Îngrijește delicat pielea. Formulă îmbogățită cu extract de mătase și ulei de migdale.
Ph neutru și compatibilitate testată dermatologic.
Atenționare:
Recipient presurizat. Poate exploda la temperaturi mari. A se ține departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere. A nu se fuma în apropierea produsului. A nu se împunge sau arde recipientul, nici după folosire. A se feri de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C. A nu se ține la îndemâna copiilor. 7% din conținut este inflamabil.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nivea, Spuma Dus Creme Soft x200ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.