Memoplus Energizer, 60 comprimate, Walmark

8595165265989
8595165265989
60
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
2987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

MemoPlus Energizer este un produs ideal pentru studenţi, precum şi pentru alte persoane care au nevoie de o susținere a performanței intelectuale și refacerea resurselor de energie.
Detalii
MemoPlus Energizer conţine patru substanţe active, atent selecționate, care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în cazuri de efort intelectual prelungit.
Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani. Numeroase studii clinice au dovedit că extractul de ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul creierului și al membrelor (mâini și picioare). Ginkgo biloba sprijină circulația sanguină la nivelul creierului precum și funcțiile cognitive, contribuind astfel la menţinerea capacităţii de concentrare pe termen scurt în momente de stres ridicat.
Vitamina B6 (Piridoxina) este importantă pentru funcţionarea sistemului nervos şi pentru a menţine confortul general al organismului
Cafeina este o substanţă care se regăsește în boabele de cafea şi în frunzele de ceai. Aceasta ajută la diminuarea stărilor de oboseală și contribuie la susținerea performanțelor intelectuale, precum și la îmbunătățirea vitezei de reacție, a atenției și concentrării. Cafeina este o substanță adecvată pentru toate persoanele care au nevoie de susținerea funcțiilor intelectuale.
Taurina este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantităţi mari de taurină.
Compoziţie
Portie zilnica recomandata Greutate/1 tabletă %VNR*
Ginkgo biloba (extract standardizat 24% glicozide/6% lactone terpenice) 20.0 mg -
Vitamina B6 (Piridoxină) 4,0 mg 143
Cafeină 40,0 mg -
Taurină 50,0 mg -
* - % din valoarea nutriţională de referinţă; - valoarea zilnică nu este stabilită
Dozare
Ca supliment alimentar, câte o tabletă zilnic - de preferat în timpul meselor. Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a NU se administra seara.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Memoplus Energizer, 60 comprimate, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.