Lactiferon Derma, 30 comprimate, Solartium

5213003130178
5213003130178
1
Comprimate
Solartium Group Srl
Stoc limitat
8697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 16:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Lactiferon® Derma este un supliment alimentar pe baza de Lactoferina, Gluconat de zinc, Nicotinamida si Cupru, recomandat in tratamentul acneei usoare si moderate, asociata cu leziuni inflamatorii.
Lactiferon® Derma este o combinatie unica de 4 principii active cu actiune sinergica si eficienta demonstrata clinic in tratamentul acneei vulgare si rozacee, cu un important efect antibacterian, antiinflamator si antiseboreic. Noua combinatie este sigura in administrare si nu prezinta riscuri de reactii adverse sau dezvoltare a rezistentei bacteriene in cazul utilizarii prelungite.
Datorita compozitiei sale, Lactiferon® Derma s-a demonstrat a fi o alternativa eficienta si sigura la medicatia sistemica pe baza de antibiotic sau izotretinoina orala in tratamentul formelor usoare si moderate ale acneei, in asociere cu preparatele topice antiacneice administrate in mod curent.
Indicatii terapeutice
Lactiferon® Derma este destinat tratamentului acneei vulgare si rozacee.
Efecte benefice
Datorita combinatiei unice de principii active, s-a demonstrat ca Lactiferon®, Derma:
Reduce semnificativ secretia de sebum 1,2
Inhiba proliferarea P. acnes fara risc de dezvoltare a rezistentei bacteriene 3,4,5
Inhiba productia de mediatori proinflamatori si reduce semnificativ numarul de leziuni inflamatorii 6,7,8
Previne formarea biofilmului bacterian 9 si creste eficienta tratamentelor topice cu antibiotic 4
Administrarea combinatiei timp de 12 saptamani la pacientii cu acnee vulgara si rozacee a determinat reducerea cu 79% a numarului de leziuni inflamatorii 10, reducerea cu 32% a leziunilor non-inflamatorii 11 si reducerea semnificativa a secretiei de sebum 10.
Doze si mod de administrare
Se recomanda administrarea a 1-2 comprimate gastro rezistente pe zi, pe stomacul gol, timp de 3 luni de zile.
Instructiuni de utilizare
Pentru o absorbtie mai buna a principiilor active se recomanda administrarea produsului pe stomacul gol, cu minim 15 minute inainte de mesele principale ale zilei.
Atentionari
• Lactiferon® Derma contine lactoferina, o glico proteina izolata din lapte de vaca; a nu se utiliza in caz de intoleranta sau alergie la laptele de vaca sau la oricare dintre ingrediente
• Lactiferon® Derma se prezinta sub forma de comprimate gastrorezistente si, prin urmare, lactoferina si restul ingredientelor sunt eliberate doar la nivelul intestinului, facilitandu-se in acest mod absorbtia mai buna a nutrientilor, fara efecte secundare posibile la nivelul
  sistemului digestiv
• A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic
• Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lactiferon Derma, 30 comprimate, Solartium

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.