Lacrisek Free Colir 10ml, Biosooft

9980034671
9980034671
1
Colir
Biosooft Company Srl
Stoc epuizat
7653 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Soluție oftalmică sterilă pe bază de lipozomi, vitamina A, vitamina E și aminoacizi care stabilizează stratul lipidic al filmului lacrimal, reglează și corectează ungerea suprafeței oculare.
Vitaminele A și E, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și emoliente, în sinergie cu lipozomi (fosfatilcolină hidrogenată), oferă un sprijin funcțional componentului lipidic prezent pe marginea pleoapelor.
În plus, vitaminele A și E ca stabilizatori ai lipozomilor contribuie la îmbunătățirea simptomelor la nivelul ochilor și nivelului ochilor asociate cu stări inflamatorii de origine alergică și / sau infecțioasă.
Aminoacizii L-prolină, L-glicină, L-lizină clorhidrat și L-leucină, conținute în produs, măresc lubrifierea suprafeței oculare și pot contribui la îmbunătățirea protecției epiteliilor supuse stresului de diferite tipuri.
Componenta lipidică a filmului lacrimal este fundamentală în funcția de a conține lichidul lacrimal, precum și în controlul evaporării sale.
Utilizarea soluției oftalmice LACRISEK Free ajută funcționalitatea secrețiilor lipidice ale glandelor anexelor oculare (glandele Meibomio, Zeiss și Moll), contribuind la stabilizarea componentei lipidice a filmului lacrimal.
Este indicat în tulburări subiective în timpul sindromului de ochi uscat, cum ar fi senzația de corp străin, arsura și pruritul ocular, în displazii cauzate de calitatea inadecvată a stratului lipidic al filmului lacrimal sau în stări care pot duce la roșeață oculară, întâlnită adesea la variind unii parametri de mediu (vânt, microclimat).

Mod de utilizare

1-2 picături în sacul conjunctival de 4 ori pe zi sau după cum este necesar sau recomandat de medicul curant.

ingrediente
Palmitat de retinil (vitamina A), α-tocoferol (vitamina E), fosfolipide hidrogenate, fosfat de sodiu monobasic, fosfat de sodiu dibasic, clorură de sodiu, L-prolină, L-glicină, L-lizină clorhidrat și L-leucină.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lacrisek Free Colir 10ml, Biosooft

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.