Milestones Kids Gummy Multivitamine pentru copii 2-12 ani, 120 jeleuri, GNC

04810720973
04810720973
1
Orodis
Gnc
Stoc epuizat
8857 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

GNC Milestones® Kids Multivitamin Gummy, Multivitamine Pentru Copii 2-12 Ani
Formula complexa cu multivitamine sub forma de jeleuri pentru copii cu varste intre 2 si 12 ani ce sustine dezvoltarea sanatoasa a copilului. Acestea ofera suport nutritional zilnic pentru sanatatea ochilor, sistemului osos si imunitar.
Beneficii:
Jeleuri cu aroma naturala delicioasa de fructe asortate;
Vitamina C si B-6 ofera suport al imunitatii;
Vitamina D este esentiala pentru sanatatea oaselor si dintilor;
Vitamina A, C si E este neceasara pentru sustinerea sanatatii vederii;
Vitaminele B sustin productia de energie;
Nu contin gluten si lactate.
*Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
GNC Milestones® Kids Multivitamin Gummy, Multivitamine Pentru Copii 2-12 Ani, 120 Jeleuri e 296.4 g
 Mod de administrare: Ca supliment alimentar, se poate administra un jeleu pentru copii cu varste intre 2-4 ani zilnic. Pentru copii cu varsta de 4 ani si mai mari se administreaza doua jeleuri zilnic.
Portie de servire (copii intre 2-4 ani): 1 jeleu
Portii per flacon: 120 jeleuri
Portie de servire (copii 4+ ani): 2 jeleuri
Portii per flacon: 60
Compozitie / portie


Alte ingrediente: sirop de glucoza, zaharoza, apa, gelatina; mai putin de 2% din: ceara de albine, acid citric, coloranti (extract annatto, concentrat de suc de morcov purpuriu, turmeric), ulei din nuca de cocos fractionat, acid lactic, arome naturale.
Contine : nuci (nuci de cocos).
Atentionari: Administrati doar asa cum v-a fost indicat. Consultati medicul inainte de administrarea acestui produs daca sunteti insarcinata, alaptati, luati medicamente sau aveti o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice interventie chirurgicala. Nu utilizati daca sigiliul interior lipseste sau este rupt. Nu expuneti produsul la caldura si umiditate excesiva. Culorile se vor inchide in timp. Acest lucru nu afecteaza eficienta produsului. Acest produs trebuie administrat cand copilul este asezat, supravegheat si copiilor care sunt obisnuiti sa mestece alimente solide. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Nu contine: lactate, arahide, gluten. Procesat intr-o unitate care produce, de asemenea, produse ce contin oua, peste, crustacee, soia si nuci.
Conditii de pastrare: In flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei.
Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj.
Producator: General Nutrition Corp. Pittsburg, PA 15222, USA.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Milestones Kids Gummy Multivitamine pentru copii 2-12 ani, 120 jeleuri, GNC

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.