Immunace Original, 30 comprimate, Vitabiotics

5021265221424
5021265221424
1
Comprimate
Vitabiotics
Stoc epuizat
4575 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:34

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Conceput pentru a oferi asistență cuprinzătoare, Immunace Original vă oferă nutriție avansată pe tot parcursul anului.
Susțineți sistemul imunitar cu substanțe nutritive vizate
Cu vitamina C, zinc și seleniu care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
Un multivitaminic cuprinzător, dezvoltat împreună cu experți internaționali în nutriție
De la compania de vitamine nr.1 din Marea Britanie
Protejat de brevet european acordat
Suport nutrițional pentru sistemul dvs. imunitar
Immunace este un supliment alimentar specializat care oferă suport nutrițional avansat pentru sănătatea și vitalitatea generală, precum și nutrienți specifici pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Formula Immunace a fost dezvoltată împreună cu experți internaționali în cercetarea nutrienților.
Funcția normală a sistemului imunitar
Immunace oferă o formulă cuprinzătoare, inclusiv vitamina D, zinc și seleniu, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, plus folatul care contribuie la formarea normală a sângelui. Immunace a fost unul dintre primele suplimente ale sistemului imunitar din Marea Britanie care a început să recunoască faptul că vitamina D nu numai că contribuie la menținerea funcționării normale a oaselor și a mușchilor, ci contribuie și la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Mod de utilizare
1 comprimat pe zi

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Immunace Original, 30 comprimate, Vitabiotics

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.