Ibalgin Duo, 10 comprimate, Sanofi

W67171002
W67171002
10
COMBINATII (IBUPROFENUM+CAFEINUM)
Compr. Fil
Stoc epuizat
1347 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ibalgin Duo este indicat la adulti pentru tratamentul de scurta durata al durerii acute de intensitate moderata. Ibuprofenul si cafeina actioneaza impreuna pentru un efect cu 40% mai rapid si eficient impotriva durerii. Adaugarea cafeinei in combinatie cu ibuprofen inhiba iritarea mucoasei gastrice, rezultand un risc mai mic de efecte adverse la nivelul stomacului.
Substante active: 400 mg ibuprofen + 100 mg cafeina.
Mod de administrare:
Adulti doza initiala: Luati ibuprofen 400mg si cafeina 100mg (1 comprimat filmat). Daca este necesar, luati o doza suplimentara (1 comprimat filmat), dar nu depasiti o doza totala de ibuprofen 1200mg si cafeina 300mg (3 comprimate filmate) in oricare perioada de 24 de ore. Intervalul de timp adecvat pana la repetarea administrarii nu trebuie sa fie mai mic de 6 ore.
Forma de prezentare: Cutie cu 10 comprimate filmate

Review

Istoricul tau de navigare

Ibalgin Duo, 10 comprimate, Sanofi

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.