Hemoron 40 capsule, Farmaclass

6424100100039
6424100100039
1
Capsule
Farmaclass
Stoc limitat
2439 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 22:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Hemoron contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate intr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale.
Hesperidina si Citrus limonium (lamai) sunt factori eficienti in consolidarea peretilor vaselor de sange. Aesculus hippocastanum (castan) este recunoscut ca remediu ce ajuta la scaderea procesului edematos si inflamatiei care apar in cazul hemoroizilor.
Uleiul de galbenele este considerat un agent natural ce sprijina efectele produsului prin capacitatea sa antiseptica, emolienta.
Astfel, Hemoron reda functionalitatea si elasticitatea venelor. Datorita comonentelor sale, 100% naturale, Hemoron este eficient in restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari. Mentine si consolideaza peretii vaselor de sange. Ajuta la scaderea edemului si inflamatiei care apar in cazul hemoroizilor.
Beneficii:
Este eficient in disconfortul creat de disfunctiile de circulatie sangvina de la nivelu vaselor hemoroidale. Hemoron contine o compozitie unica si inovatoare naturale active, combinate intr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina la nivelul vaselor hemoroidale.Reda functionalitatea si elasticitatea venelor.
Mod de administrare:
2 capsule pe zi, administrate dimineata si seara, in timpul meselor.
Mod de prezentare:
40 capsule
Producător:
FarmaClass

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Hemoron 40 capsule, Farmaclass

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.