Heliosana Crema pentu Copii, 60g,Exhelios

9982340058
9982340058
1
Crema
Exhelios
Stoc epuizat
1482 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Produs original românesc
Principii active 100% naturale
Efect rapid și de durată
Fără efecte secundare
Fără parabeni și derivați de aluminiu
Nu este testat pe animale
Acțiune
Heliosana cremă, datorită principiilor biologic active ale florilor de gălbenele și mușețel, prin acțiunea emolientă, epitelizantă, antiinflamatoare, cicatrizantă, bactericidă, previne și tratează eritemul fesier. r.
Acizii grași esențiali, conținuți în uleiul de luminița nopții, au acțiune epitelizantă, regenerantă, protectoare și regulatoare asupra metabolismului pielii, cu rezultate deosebite în dermatita atopică a bebelușilor și copiilor.
Vitamina E accelerează reînnoirea celulelor și dă pielii un aspect sănătos.
Indicații
eritem fesier;
dermatita atopică;
iritații tegumentare de diferite origini.
Compoziție
Heliosana cremă conține principii active din: flori de gălbenele (Calendula officinalis), flori de mușețel (Matricaria chamomilla), ulei de luminița nopții (Oenothera biennis) și vitamina E, într-o bază de calitate superioară, special creată pentru pielea sensibilă și delicată a bebelușilor.
Mod de administrare
Heliosana cremă se aplică, în strat subțire, pe pielea curată și uscată, la fiecare schimbare a scutecului, sau de câte ori este nevoie.
Pentru dermatita atopică, de pe diferite zone ale corpului, se recomandă 2-3 aplicări pe zi, în strat subțire.
Prezentare
Tub de 60g, însoțit de prospect, în cutie individuală.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Heliosana Crema pentu Copii, 60g,Exhelios

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.