Gel Curcuma& Brusture 135ml, Natura Plant

9985945111
9985945111
1
Gel
Natura Plant
Stoc epuizat
1549 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gel Aktiv Curcuma si Brusture, 135ml, Natura Plant
Este un produs natural ce ajuta la diminuarea durerilor reumatice. Are un puternic efect antiinflamator la nivelul articulatiilor si ajuta la o buna circulatie periferica. De asemenea, acest produs calmeaza durerile reumatice de orice tip.
Caracteristici Gel Aktiv Curcuma si Brusture
Este recomandat in spondiloza, coxartroza, osteoporoza, lombosciatica, dureri de coloana sau dureri de genunchi. Imbunatateste mobilitatea si remediaza disconfortul creat de luxatii, entorse sau convalescenta
Ingrediente Gel Aktiv Curcuma si Brusture
Extract hidroalcoolic prin macerare in mod natural din urmatoarele plante medicinale si saruri: Curcuma longa radacini; Brusture radacini; Ulei de menta.
Utilizare Gel Aktiv Curcuma si Brusture
Se aplica o cantitate suficienta de gel pe suprafata dureroasa cu masaj circa 10 minute, de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului este intre 1-6 luni in functie de afectiune. Produs obtinut prin prelucrare manuala dupa o Reteta Originala a Fitoterapeutului Ionut Condure Natura Plant – Bihor.
Contraindicatii: Alergie la oricare din componentele produsului. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor mici!
Prezentare Gel Aktiv Curcuma si Brusture
Gramaj: 135ml
Gel Aktiv Curcuma si Brusture, 135ml, Natura Plant

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel Curcuma& Brusture 135ml, Natura Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.