Gel contur ochi Sensibio, 15 ml, Bioderma

3401346673335
3401346673335
1
Gel
Stoc limitat
6116 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 17:31

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Îngrijire zilnică decongestionantă pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.
Toate tipurile de ten.
Proprietăți:
- calmează instantaneu senzația de disconfort și iritație din zona ochilor, întărește biologic rezistența cutanată la agresiunile externe și crește pragul de toleranță a pielii sensibile;
- pentru pielea sensibilă, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (Formula dermatologică avansată), inhibă producția de molecule pro-inflamatorii și, astfel, face pielea mai puțin reactivă;
- cafeină, un ingredient decongestionant, ajută la reducerea pungilor de sub ochi;
- acidul hialuronic și pudrele iluminatoare netezesc și reduc ridurile fine;
- formula fără parfum, fără parabeni;
- hipoalergenica.
Mod de utilizare:
Dimineața și / sau seara - 7 zile pe săptămână.
Aplică Sensibio Contur Ochi pe pleoape și în jurul ochilor, după curățarea în prealabil cu Sensibio H2O, Sensibio Gel spumant sau Sensibio Lapte Demachiant.
Masează ușor de la interior spre exterior în jurul ochilor până la absorbția completă a produsului.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel contur ochi Sensibio, 15 ml, Bioderma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.