Gastrocalmin 24 capsule Amniocen

9980048997
9980048997
1
Comprimate
Amniocen
Stoc limitat
669 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 18:17

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

CARACTERISTICI
Calciul contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la metabolismul energetic normal.
INGREDIENTE
carbonat de calciu; agenti de incarcare: lactoza, amidon de porumb; carbonat de magneziu; agent de ingrosare: gelatina; agent antiaglomerant: talc; emulsifiant: stearat de magneziu; colorant: dioxid de titan; potentiator de aroma: mentol; ulei esential de Eucalipt (Eucalyptus globulus); indulcitor: zaharina.
MOD DE ADMINISTRARE
Adulti: 3-4 comprimate/zi, dupa mese sau la nevoie. Copii: dozele se vor recomanda de catre consultantul de specialitate. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte specialistul inainte de a utiliza produsul. Comprimatele au aroma de menta si se sfarma sau se lasa sa se topeasca in gura. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
INFORMATII NUTRITIONALE
Ingrediente Cantitate (mg/comprimat) DZR (%) *
Carbonat de calciu 374,63 19%
- din care calciu 150
Carbonat de magneziu 72,12
- din care magneziu 20,84
Ulei esential de eucalipt 1 **
* DZR - Procent din doza zilnica recomandata, calculata conform Dir. 2008/100 EC.
** DZR nu a fost stabilita

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gastrocalmin 24 capsule Amniocen

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.