Fotoliu Rulant, tip targă, Cu Vas Wc Fs si suport pentru cap 609 GC

6426923000554
6426923000554
1
Dispozitiv
Guangzhou Medical
La comandă
1.76897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: -

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fotoliu rulant cu structura din otel cromat, inoxidabil ,rezistent la imbatranire ,spatar scaun reglabil, suport pentru brat detasabil, suport pentru picioare reglabil cu optiunea de ridicare, roti anterioare mobile rezistente, roti posterioare cu frana incorporata.

Scaunul cu rotile poate fi pliat foarte ușor în câteva secunde, făcându-l mai ușor în timpul călătoriilor și al ieșirilor.Spătarul scaunului poate fi ușor înclinat, oferind utilizatorului libertatea de a se relaxa, fără a se deplasa de pe scaun.

Scaun cu rotile ergonomic pentru utilizatorii cu accident vascular cerebral / paralizie de la talie în jos / gatism, etc

Specificatii tehnice:

Lățimea scaunului: 46 cm

Lățimea totală în poziția de închidere: 28 cm

Dimensiune roată spate: 58 cm

Dimensiune roată față: 20 cm

Înălțimea scaunului până la podea: 54 cm

Adâncimea scaunului: 46 cm

Înălțime totală: 129 cm

Capacitatea maximă a greutății utilizatorului (kg): 110

Greutate netă (kg): 30

Scaunul cu rotile 609 GC cu comodă este unul dintre scaunele multifuncționale care se laudă cu caracteristici precum comoda wc încorporată, spatar pliabil de la 90 la 180 grade – pana in pozitia orizontala, cotieră detasabilia, suport pentru picioare reglabile și natura pliabilă a scaunului.

Scaun cu rotile 609 GC cu funcții multiple:

Spătarul scaunului poate fi ușor înclinat din pozitia vertical (90 de grade) in pozitia orizontal ( 180 grade) , oferind utilizatorului libertatea de a se relaxa, fără a se deplasa de pe scaun. Poza 2. Acest lucru este posibil prin apasarea simultana a celor 2 manete tip frana aflate pe cele 2 laterale ale spatarului.In acest moment spatarul coboara treptat.

Suportul pentru picioare poate fi înclinat și reglat din pozitia 180 grade pana la 90 de grade astfel încât să facă utilizatorul confortabil în timpul așezării datorita pernelor de sprijin de la nivelul gambelor. 

Roțile din față și din spate ale scaunului sunt proiectate și așezate în așa fel încât să susțină înclinarea utilizatorului, făcându-l un scaun cu rotile foarte sigur și prietenos.

Functia principala a acestui fotoliu rulant este de comoda WC , indeplinita de vasul colector (olita) detasabil aflat sub sezut , poate fi folosita doar prin indepartarea sezutului principal. 

Scaunul cu rotile poate fi pliat foarte ușor în câteva secunde, făcându-l mai ușor în timpul călătoriilor și al ieșirilor.

Scaunul cu rotile poate fi, de asemenea, pliat din mijloc, doar scoțând comoda wc și sezutul scaunului.

Funcționalitatea acestui scaun cu rotile oferă utilizatorului libertate totală. 

Design ergonomic bazat pe curbura psihologică a taliei umane, oferind utilizatorilor un confort maxim

Pernele,spătarul(tapiteria) sunt din piele ecologica biodegradabila (PVC) rezistente și confortabile usor de curatat. Poza 6

Pentru a se evita rasturnarea pe spate a scaunului in momentul cand utilizatorul foloseste spatarul la orizontala, acesta este prevazut cu o rota

de sprjin a greutatii in partea din spate jos.

Fiecare roata din spate este echipata cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului. 

Nu depasiti greutatea maxima de utilizare indicata de fabricant-110 kg !

Nota:

Pentru utilizarea corecta a dspozitivele medicale destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii, in vederea recuperarii unor deficiente organice sau fiziologice cereti sfatul medicului ortoped sau kineto-terapeut. Acest dispozitiv medical face parte din clasa dispozitivelor ajutatoare, este destinat persoanelor cu dizabilitati locomotorii,pentru a le conferi un minim de independenta.

Mod de Intretinere:

Se curata cu o carpa moale si umeda , dupa care se sterge cu o carpa uscata. Puteti folosi sapun lichid sau detergent de vase licid. Galeata colectoare se poate demonta si curata separat pentru o igiena corespunzatoare. Nu folosisti materiale abrazive, substante chimice pentru curatare. Folosirea acestora poate conduce la deteriorarea aspectului exterior si al protectiei materialului din care este confectionat.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.