Fotoliu rulant High Quality cu spatar rabatabil si functii multiple K-FS956 LAQ-46

99985674446
99985674446
1
Dispozitiv
Guangzhou Medical
La comandă
1.58987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 12 May 2022 • 16:34

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fotoliu rulant High Quality cu spatar rabatabil si functii multiple K-FS956 LAQ-46 este un model special conceput, cu un sezut lat de 46 cm pentru utilizatorii bariatrici( obezi).

Acesta vine cu un cadru durabil din aluminiu.

Scaunul cu rotile, dublu ransforsat (dublă cruce) oferă o capacitate de încărcare de până la 125 kg.

Fotoliul este prevazut cu cotiere și suport detașabil pentru picioare, pentru a economisi spațiul de depozitare si de a transfera pacientul maiusor in pat.

Spatarul si sezutul sunt de tip perna formate din 2 straturi. Sunt realizate din naylon de înaltă calitate.

Roțile din spate de 24″ (60cm) cu anvelope pneumatice și rotile din față din PVC de 8″ (20cm) oferă o deplasare stabilă și confortabilă.

Cele doua roti solide de 24″ se detaseza de pe cadrul fotoliului printr-o simpla apasare a butonului aflat pec entrul axului roti. Dupa detasarea celor 2 roti mari, cadrul fotoliului ramane sprijinit pe cele 2 roti mici din silicon aflate sub sezut, acestea fiind reglabile pe inaltime. Aceasta noutate permite utilizatorului o manevrabilitate in locurile stramte (tocuri de usa inguste, lift) acolo unde spatiul nu iti permite deplasarea in conditii bune.

Suportul pentru picioare are un grad de pliere (retragere) mare pana sub sezutul uiutilizatorului, asigurand transferul sau mobilitatea pacientului in conditii usoare.

!!! O noutate la acest fotoliu o reprezinta unghiul de angulatie reglabil, dand posibilitate fotoliului de a se regla.

Caracteristici:

Rama din aluminiu

Pliabil

Autopropulsie

Cotiera flip-up ajustabila

Cotiera reglabilă pe înălțime

Suport de picioare detașabil

Suport de picioare cu unghi reglabil

Roti fata solide 8″

Roti spate solide 24″

Roata antiinclinare

Greutate suportata:125 kg

Nu depasiti greutatea maxima de utilizare indicata de fabricant-125kg !

Nota:

Pentru utilizarea corecta a dspozitivelor medicale destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii, in vederea recuperarii unor deficiente organice sau fiziologice, cereti sfatul medicului ortoped sau kineto-terapeut. Acest dispozitiv medical face parte din clasa dispozitivelor ajutatoare, este destinat persoanelor cu dizabilitati locomotorii, pentru a le conferi un minim de independenta.

Mod de Intretinere:

Se curata cu o carpa moale si umeda, dupa care se sterge cu o carpa uscata.

Puteti folosi sapun lichid sau detergent de vase lichid.

Nu folositi materiale abrazive, substante chimice pentru curatare.

Folosirea acestora poate conduce la deteriorarea aspectului exterior si al protectiei materialului din care este confectionat.

 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.