Ferromas, 30 capsule, Laborest Italia

8470001818577
8470001818577
1
Comprimate
Laborest Italia
Stoc epuizat
6487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fierul este un mineral prezent în organism și este esențial să se mențînă un echilibru constant între absorbție și pierderile zilnice, astfel încât să se evite carențele. Acest mineral important provine în principal din consumul alimentar; în mod normal, o dietă adecvată compensează eliminarea fierului și balanță este menținută în echilibru (homeostaza). Nevoia zilnică de fier variază în funcție de diferite condiții fiziologice, obiceiuri alimentare, în special de perioadele de stres sau în caz de nevoie crescută.
Ferromas este un supliment alimentar sub formă de comprimate pe baza de Fier Chelat, Vitamina C și Acid Folic, destinat acoperirii oricăror carențe sau a suplimentării acestor elemente.
Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului în corp. Fierul prezent în Ferromas este chelat; această tehnică farmaceutică particulară, asociată eliberării fast-slow a comprimatelor în straturi triple, permite maximizarea absorbției, evitând problemele gastrointestinale, cum ar fi greață gastrică, reflux gastrosofagian și diaree care pot apărea că urmare a aportului prelungit de surse exogene de fier, altele decât produsele alimentare.
Ferromas este îmbogățit de prezența Vitaminei C care contribuie la creșterea absorbției fierului.
Ferromas conține, de asemenea, Acid Folic care contribuie la bună funcționare a hematopoiezei. Acidul Folic și fierul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.
Mod de administrare:
- 1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă. Se recomandă administrarea pe stomacul gol.
Ferromas se poate administra și la persoanele cu intoleranță și sensibilitate la gluten.
Atenționări:
A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la temperature camerei, la loc uscat și ferit de surse de căldură și lumina.
A nu se lasă la îndemână și vederea celor mici.
Prezentare:
30 comprimate filmate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ferromas, 30 capsule, Laborest Italia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.