Fasa 10/5cm, 1 bucata, Minut

99800453444
99800453444
1
Fasa
Vision Trading
Stoc epuizat
107 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 Fasa din tifon minut, rulata si ambalata individual, din bumbac 100%, absorbanta, cu pH neutru.
 Foarte bine tolerata de piele datorita pH-ului neutru, se foloseste pentru fixarea compreselor sau a dispozitivelor medicale, avand o tesatura foarte rezistenta.
Fasa de tifon sub forma cilindrica ambalata individual, fabricata din bumbac 100%.
Este absorbanta, fara miros, culoare alba si datorita PH-ului neutru nu produce iritatii.
Fasa din tifon are utilizare in fixarea diferitelor comprese sau a altor dispozitive medicale asigurand si o absorbtie corespunzatoare a eventualelor fluide care traverseaza pansamentele

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fasa 10/5cm, 1 bucata, Minut

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.