Estrofort Oferta 30+30 comprimate -85%, Hyllan Pharma

9980024200
9980024200
1
Comprimate
Hyllan Pharma
Stoc epuizat
7297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie:
Comprimate filmate a cate 1100 mg:
  Ipriflavona 300 mg (50% DZR)
  Calciu 200 mg (din carbonat de calciu 556,818 mg; 20% DZR)
  Vitamina D3 100 UI/2,5 µg (Cholecalciferol 100 000 UI/2,5 mg; 25% DZR)
  Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, acid stearic, croscarmeloza de sodium, stearat de magneziu, dioxid de siliciu
Indicatii terapeutice:
EstroFort este benefic in tratamentul si prevenirea osteoporozei din postmenopauza prin prevenirea pierderii de masa osoasa si are rol adjuvant in controlul durerilor acute si cronice asociate osteoporozei prin tripla asociere de:
Ipriflavona este un derivat sintetic al flavonoidelor naturale. Ipriflavona inhiba demineralizarea osoasa in numeroase modele experimentale de reducere a masei osoase: ovariectomie, tratament cu prednisolon, imobilizare, dieta deficienta in calciu si vitamina D sau diabet indus de streptozotocin. in culturi de tesuturi, ipriflavona stimuleaza diferentierea si activarea osteoblastilor. Reduce durerea osteoporotica. Contribuie la reducerea numarului de fracturi cauzate de osteoporoza.
Calciul are ca principala functie in organism consolidarea si mentinerea in stare de buna functionare a scheletului osos si a dintilor. Calciul detine un rol important in transmiterea impulsurilor nervoase, fiind un tonic al sistemului nervos si consolidand echilibrul functional al acestuia. Calciul nu poate fi absorbit decat in prezenta unei cantitati suficiente de vitamina D.
Vitamina D, cunoscuta si sub numele de "vitamina antirahitica", este o vitamina liposolubila necesara absorbtiei intestinale de calciu si fixarii sale in oase, precum si reabsorbtiei fosforului de catre rinichi, care joaca un rol esential in diferentierea celulara si imunitate.
Mod de administrare:
Doua comprimate/zi (sau conform recomandarii medicului sau farmacistului).
Se administreaza pe cale orala, ipriflavona fiind rapid absorbita.
Biodisponibilitatea creste considerabil prin administrarea concomitenta cu alimentele.
Cantitate: 30 +30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Estrofort Oferta 30+30 comprimate -85%, Hyllan Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.