Ester-C Plus 500 mg, 50 capsule, Solgar

033984010383
033984010383
1
Capsule
Solgar
Stoc epuizat
6387 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii;
- funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteină necesară pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor și dinților, cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge;
- joacă un rol important în absorbția fierului, care este necesar pentru formarea celulelor roșii;
- Ester-C ® reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici;
- acesta se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.
Mod de administrare:
Pentru adulți, între una (1) și trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei.
Ingrediente:
Vitamina C (din Ester® C ascorbat de calciu,) 500 mg/625% VNR*, capsula: hidroxipropilmetilceluloză, complex de bioflavonoide din citrice 25 mg**, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu; pulbere din fructe de Măceș (Rosa canina) 10 mg**, extract apos 4:1 (maltodextrină) din fructe de Acerola (Malpighia glabra) 10 mg**, rutin (din muguri florali de Dimorphandra mollis) 5 mg** (*Valori Nutriționale de Referință cf. Reg. 1169/2011; **Doza zilnică nu a fost stabilită).
Prezentare:
50 capsule vegetale

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ester-C Plus 500 mg, 50 capsule, Solgar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.