Diosmin 30 comprimate, Remedia

9980047132
9980047132
1
Comprimate
Remedia
Stoc epuizat
2166 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Diosmin ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de functionarea defectuoasa a sistemului venos manifestata prin senzatia de picioare grele, edem, dureri, crampe nocturne la nivelul gambelor, precum si a disconfortului provocat de hemoroizi.

Diosmina este un glicozid flavonoidic prezent in compozitia fructelor de Citrus. Folosirea ca tonic venos, drenor limfatic si vasculoprotector a diosminei are o istorie de 30 de ani.

Hesperidina are un efect anti-inflamator, vasculoprotector si de scadere a permeabilitatii vaselor de sange. Cercetarile au evidentiat si efecte benefice asupra tensiunii arteriale, colesterolemiei, densitatii osoase, precum si actiuni antioxidante si anticarcinogene.

Diosmina si Hesperidina actioneaza sinergic, efectul combinatiei fiind superior oricareia dintre componente utilizate ca monoterapie.

Ingrediente: extract uscat micronizat de Citrus aurantium (Portocala amara), continand 450 mg diosmina si 50 mg hesperidina - 500mg, celuloza microcristalina (agent de incarcare), amidon de porumb, carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de incarcare), dioxid de siliciu coloidal, talc si acid stearic vegetal ( agenti antiaglomeranti), polivinilpirolidona (agent de intarire).

Mod de utilizare: 2 comprimate pe zi, administrate dimineata si seara, in timpul meselor.

In situatii deosebite, se pot administra pana la 6 comprimate pe zi, pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).

Atentionari

Acest produs este un supliment alimentar destinat exclusiv adultilor.

Produsul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar
inaintea administrarii acestui produs.

Nu este recomandat persoanelor cu intoleranta la lactoza.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Mod de depozitare: a se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Diosmin 30 comprimate, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.