Detoxifiant 200ml, Dacia Plant

9980034828
9980034828
1
Tinctura
Dacia Plant
Stoc epuizat
1954 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Constipatie, constipatie atona, guta, reumatism, alergie, dermatoza alergica, acnee, eczema infectioasa rezistenta la tratament, sclerodermie (adjuvant), psoriazis (adjuvant), ingrasare, obezitate, celulita, acumulare de apa in tesuturi, imbatranire prematura, aspect batranicios al pielii, intoxicatii diverse (dar nu in faza acuta), imunitate slabita, atonie digestiva, hemoroizi.

Conținut:
200 ml
Compoziție:
Cynara scolymus (anghinara), Angelica archangelica (angelica), Juniperus communis (ienupar), Elettaria cardamomum, Sambucus nigra (soc).
Contraindicații:
colita de fermentatie, diaree cronica, slabiciune fizica marcata.
Administrare:
Se ia de regula o lingurita de tinctura diluata in 100ml (jumatate de pahar) de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Persoanele care sufera de constipatie pot lua 3 lingurite de remediu diluate intr-un pahar de apa dimineata pe stomacul gol si eventual 2 lingurite seara, diluate in aceiasi cantitate de apa.
Pentru tratamentul obezitatii si ingrasarii se iau 1-3 lingurite din acest remediu diluate in apa cu 10 minute inaintea meselor principale.
Producător:
Dacia Plant 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Detoxifiant 200ml, Dacia Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.