Derma Complete Proskin Vb-derm Gel 50ml, Sun Wave

9980048671
9980048671
1
Gel
Sunwave
Stoc limitat
5997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 May • 16:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Glycerol- Îmbunătățește funcția de protecție a pielii prin capacitatea de atragere și reținere a apei, precum și prin proprietățile emolienteEste transformată la nivelul organismului în fosfatidilglicerol de către o enzimă numită fosfolipaza. Fosfatidilglicerolul este implicat în inhibarea proliferării keratinocitelor și diferențierea keratinocitelor, proces tradus ca formarea unor noi straturi de piele.
Camellia sinensis - Sursă bogată de componente bioactive; mai mult de 1/3 este reprezentată de polifenoli; Are efect antioxidant prin captarea speciilor reactive de oxigen, chelarea elementelor implicate în sinteza radicalilor liberi și protejarea elementelor antioxidante(vitamina C – implicată și în sinteza colagenului); La nivelul pielii efecte de hidratare, catifelare și îmbunătățire a texturii
Vitis vinifera - Prin neutralizarea radicalilor liberi previne deteriorarea celulelor de către acțiunea acestora. Efectul topic al extractului de semințe de struguri a fost studiat asupra vindecării rănilor de la nivelul pielii umane: după 3 zile de tratament dimensiunea plăgii în grupul care a primit extract de semințe de struguri s-a diminuat în mod clar în comparație cu grupul placebo
Vaccinium macrocarpon- Sursă bogată de antocianide, flavinoide, cianidine, quercetină și peonidine; Are activitate antimicrobiană cu efecte asupra S.aureus, 2 tuplini de E. Coli și Klebsiella pneumonia. Prezintă potențial reparativ în cazul leziunilor la nivelul pielii, efect comparabil cu cel al extractului de Vitis Vinifera( în a 13-a zi de tratament rata de contracție a leziunilor a fost de 88%, respectiv 85%).Susține producția de colagen în cazul proceselor reparatorii la nivelul pielii.

Ce contine Derma Complete Proskin gel, 50ml, Sun Wave Pharma
- Glicerină (75,02%), Miere, Apă, Cytocyanidins (derivate din extracte de frunze de Camellia sinensis (ceai verde), Vitis vinifera (semințe de struguri) și fructe de Vaccinium macrocarpon (merișor), Gumă Xantan.
Volum:
50ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Derma Complete Proskin Vb-derm Gel 50ml, Sun Wave

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.