Daitab 50 tablete, Ayurmed

9980025877
9980025877
1
Comprimate
Star International
Stoc epuizat
1454 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingrediente:
Azadirachta indica (Neem, Margosa); Pterocarpus marsupium (Vijayasar); Tinospora cordifolia (Guduchi); Syzygium cumini (Jamun); Trigonella foenum-graecum (Schinduf); Momordica charantia (Castravete amar); Econistemma littorale (Chhota chirata); Lochnera rosea (Sadabahar); Gymnema sylvestre (Gudmar); Piper longum (Piper indonezian); Yashad bhasm (Zinc organic); Guma acacia.
Suplimentul alimentar Daitab contine o serie de extracte vegetale din plante care mentin nivelul glucozei serice in limite normale prin sustinerea metabolismului glucidelor, a functionarii normale a pancreasului si regularizarea secretiei de insulina.
Daitab mentine nivelul normal al colesterului si al concentratiei de glucoza din sange. Plantele continute de Daitab au efect antioxidant si stimuleaza refacerea celulelor beta-pancreatice, sustinand astfel organismul impotriva stresului oxidativ. Drept urmare, Daitab contribuie in cazul dereglarilor metabolismului glucidic manifestate la nivelul sistemului nervos, al rinichilor, al vaselor de sange si al ochilor.
De asemenea, plantele din continutul sau, bogate in principii bioactive, contribuie la mentinerea functiilor organice, au proprietati adaptogene, hipotensive, diuretice.
Contribuie la:
- mentinerea nivelului glucozei serice in limite normale;
- reducerea nevoii organice pentru alimentele dulci;
- mentinerea functiilor organice.

Mod de utilizare si doza recomandata:
Adulti: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, inainte de masa sau la o ora dupa masa. Utilizarea este de minim 30 de zile si se poate prelungi pana la 6 luni.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In timpul curei trebuie monitorizata cu strictete glicemia.
Prezentare:
50 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Daitab 50 tablete, Ayurmed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.