Crom Complex, 30 capsule, Herbagetica

9980036698
9980036698
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
1497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la:
- menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge;
- metabolismul normal al macronutrienților.
Vitamina C contribuie la:
- funcționarea normală a sistemului imunitar;
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ingrediente/capsulă:
Drojdie de bere uscată și inactivă pulbere - 335 mg; extract din fructe de Acerola care furnizează 17% Vitamina C (12.75 mg Vitamina C) - 75 mg; drojdie de bere îmbogățită cu 2000 mc/g Crom - 20 mg; capsulă de gelatină.
Cromul este un mineral pe care organismul îl folosește pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcții pe care le susține fiind digestia mâncării. Cromul este implicat direct în ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranță la glucoză. Cromul în alimentație este absolut necesar, iarabsența lui predispune la obezitate. Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe aceștia îi poate ajuta să-și controleze glicemia și poate juca un rol în managementul diabetului instalat lavârsta adultă. Suplimentele de Crom pot crește colesterolul "bun” (HDL colesterol) și să scadă trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.
Drojdia-de-bere înglobează o colonie de ciuperci inferioare, cu dimensiuni microscopice. Acestea se comportă "ca o fabrică de medicamente " și pot acoperi o serie de carențe din organism precum: vitamina D,E (biotină), pe cele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzime și minerale în forme ușor asimilabile de organism (calciu, magneziu, fosfor), dar și oligoelementele vitale pentru sănătate: seleniu și Crom. Ajută la menținerea unui nivel echilibrat de stres, prevenția cancerului de pancreas, asigurând și o piele sănătoasă. Drojdie de bere uscată și inactivată își păstrează calitățile nutritive, dar nu mai are probiotice. Aceasta este plină de substanțe nutritive: complexul de vitamine B (mai puțin vitamina B12), acid folic, seleniu, zinc și proteine.


Mod de administrare:
Adolescenți și adulți - 1 capsula pe zi.
Precauții:
A se administra cu precauție femeilor însărcinate sau care alăptează.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crom Complex, 30 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.