Coral D 30 capsule, Vitacare

9980007170
9980007170
1
Capsule
Vitacare
Stoc epuizat
4542 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie per capsula:
Calciu din corali 500 mg, magneziu 255 mg, vitamina D 405UI.
Coral D reprezinta o sursa naturala de calciu Calciu Coral si minerale asociate, imbogatita cu magneziu si vitamina D. Aceasta combinatie unica este utila fiecaruia dintre noi pentru a avea un organism sanatos si o viata echilibrata.
Fiind un produs natural Coral D este foarte usor asimilat de organism completand in mod firesc necesarul zilnic de minerale al fiecaruia dintre noi.
CALCIU CORAL are o biodisponibilitate foarte buna fiind sintetizat de catre organisme vii, se gasesc intr-un echilibru natural, fiind total compatibile cu organismul uman. Coral D se recomanda persoanelor cu nevoi crescute de calciu, minerale si vitamina D: femei dupa nastere, femei la menopauza, persoane cu deficit cronic de calciu si magneziu, persoane varstnice pentru mentinerea integritatii oaselor si buna functionare a muschilor, persoane cu nevoi crescute in perioda unor eforturi fizice sustinute (sportivi, persoane care prin natura muncii lor depun zilnic un efort fizic deosebit); pentru refacerea oaselor si a muschilor dupa perioade lungi de imobilizare ca urmare a unor boli sau accidente.
Coral D este recomandat ca supliment esential de calciu in dieta persoanelor cu osteoporoza, osteomalacie, spasmofilie, tetanie, hipoparatiroidism, diferite boli nutritionale, etc.

Modul de administrare:
Se recomanda a se administra 1 capsula pe zi timp de minim 3 luni
A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor !
A se pastra la loc racoros, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de 20-25°C.
Acest supliment alimentar nu inlocuieste un regim alimentar variat.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Coral D 30 capsule, Vitacare

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.