Conuri de Urechi pentru Adulti Cu Eucalipt, 2 Bucati, StagerMed

8032804130029
8032804130029
1
Cosmetice
Stager Med
Stoc epuizat
597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Informatii :
Fabricate manual din ceara de albine,conurile sunt o solutie naturala in terapia mai multor afectiuni. Lumanarile auriculare au fost dezvoltate pe baza experientelor in domeniul tratamentelor traditionale si naturiste acumalte de popoarele antice in decursul mai multor milenii.
Actiune :
Prin arderea lumanarii pozitionata in conductul auditiv extern ,se creeaza un vacuum usor si o senzatie de caldura. Caldura amelioreaza circulatia, vacuumul usor influenteaza pozitiv tulburarile aparute in cavitatea auriculara datorita unor traume externe sau inflamatii. Ajuta deasemenea la inmuierea cerumenului. Lumanarea stimuleaza si punctele de acupunctura din zona timpanului care in alt mod nu pot fi atinse. Prin arderea lumanarii, rezulta mirosuri aromatizante provenite din uleiuri naturale cu efect benefic.
Recomandari:
 Ureche infundata; Tulburari de circulatie a aparatului auditiv;raceala; Otita, Cefalee,migrene
Atentie:
Tratamentul se aplica din 2 in 2 zile in prima saptamana si din 3 in 3 a doua saptamana. In cazuri rebele la tratament, acesta se poate prelungi. In cazul in care simptomele nu dispar nici astfel, consultati un medic de specialitate.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Conuri de Urechi pentru Adulti Cu Eucalipt, 2 Bucati, StagerMed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.