Centricor 1000mg, 20 comprimate, Worwag Pharma

9980015444
9980015444
1
Comprimate
Stoc epuizat
2043 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Un aport alimentar suficient și o absorbție normală sunt principalele condiții ale asigurării unui nivel optim de vitamina C. Din diverse motive, aceste lucruri nu se întâmplă. Cei mai expuși riscului unui nivel plasmatic scăzut de vitamina C sunt: – fumătorii (cu creșterea, în același timp, a stresului oxidativ) – persoanele cu malabsorbție sau boli cronice (vârstnici, dependenți de alcool sau droguri, bolnavi psihici, diverse tipuri de cancere, dializă cronică) – persoanele ce practică sport zilnic – gravidele.
De asemenea, în perioadele de stres intens şi suprasolicitare, organismul are nevoie de o cantitate suplimentară de vitamina C.
Deficitul de vitamina C se poate manifesta prin următoarele simptome și semne: oboseală sau senzație de slăbiciune, dureri musculare și articulare, mici vânătăi pe piele (fragilitate vasculară). Alte manifestări pot include: piele uscată, păr despicat, decolorare a gingiilor, sângerare bruscă și neașteptată a gingiilor, sângerări nazale, infecții virale repetate sau scădere în greutate.
Un aport optim de vitamina C contribuie la: – protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și regenerarea formei reduse a vitaminei E, susținând proprietățile antioxidante ale acesteia – creșterea absorbției fierului – funcționarea normală a sistemului imunitar – formarea normală a colagenului necesar vaselor de sânge, sistemului osos, pielii și gingiilor.
Contraindicaţii Centricor®
Consumul excesiv de vitamină C poate provoca diaree, greață și crampe la nivelul stomacului. Pentru adulţi, limita maximă recomandată de vitamina C este de 2000mg/zi.
La persoanele cu o afecțiune numită hemocromatoză, care determină organismul să stocheze prea mult fier, in doze mari, vitamina C potate agrava supraîncărcarea cu fier, iar aceasta poate afecta țesuturile.

Review

General

Tip produs comprimate
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Mentinerea sanatatii si functionarii normale a sistemului imunitar
Cantitate 20 comprimate

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Centricor 1000mg, 20 comprimate, Worwag Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.