Ceai Antihemoroidal Vrac, 50g, Adserv

9980037034
9980037034
1
Ceai
Adserv
Stoc epuizat
438 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ceaiul Antihemoroidal este recomandat pentru:
Menținerea sănătății venelor hemoroidale.
Combaterea fenomenelor inflamatorii din zona sistemului digestiv și a zonei anale.
Menținerea unui transit intestinal norma
Combaterea gazelor abdominale.

MOD DE UTILIZARE: 
Mod de utilizare: infuzie – peste 1-2 linguriţe cu plantă sau 1-2 pliculețe de ceai se toarnă 250 ml de apă clocotită. Vasul se acoperă şi se lasă în repaos 10-15 minute, după care se strecoară. Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi. 

Atentionari : La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente. 
 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Antihemoroidal Vrac, 50g, Adserv

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.