Carpicon Crema 40g, Hipocrate

9980031354
9980031354
1
Crema
Omega Pharma
Stoc epuizat
1647 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Actiune
Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic continut in uleiul volatil din extractul uleios de rasina de conifere, avand drept componente principale monoterpene, aldehide, esteri terpenici si sesquiterpene, acizi rezinici.
Referentialul electric incadreaza aceste principii active atat in grupa proprietatilor calmante si relaxante, cat si in a celor tonice si stimulante.
De asemenea se cunosc proprietatile calmante, antiseptice si cicatrizante ale cerii galbene care, alaturi de alcoolul cetilic (emolient), potenteaza actiunea principiilor active din extractul uleios de rasina de conifere.
Recomandari
Proprietatile principiilor active recomanda produsul in intretinerea tenurilor uscate, carora le reda elasticitatea si frumusetea; in intretinerea si insanatosirea tenurilor acneice; in calmarea durerilor - panaritii, furuncule si impiedicarea aparitiei flictenelor in cazul arsurilor de orice natura; in regenerarea tesuturilor deteriorate sau ranite - escare, taieturi, intepaturi, ulcere varicoase; in ameliorarea circulatiei periferice - varice, flebite, tromboflebite, hematoame, etc.
Indicatii
Ulcere varicoase, varice, arterite, tromboflebite, arsuri provocate de agenti termici, chimici, radiatii solare si cobalto-terapii, plagi, furuncule, panaritii, foliculite, acnee juvenila.
Mod de utilizare
Se igienizeaza zona afectata cu apa si sapun, se aplica produsul in strat subtire si se acopera cu pansament ocluziv, sau se face masaj usor insotit ulterior de pansament compresiv (cat mai strans), in cazul afectiunilor circulatorii periferice. Procedura se repeta la intervale de 24 ore.
Compozitie
Extract uleios de rasina de conifere, ceara galbena, ulei de floarea soarelui, alcool cetilstearilic.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Carpicon Crema 40g, Hipocrate

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.