Borozin Pudra 5 Plicuri 5g, Catalysis

9980004154
9980004154
5
Granule
Catalysis Sl
Stoc epuizat
4787 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:46

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Transpiratia, mirosul neplacut al picioarelor si incaltamintei.
Maceratiile si crapaturile tegumentelor picioarelor favorizate de umiditate si lipsa de ventilatie.
Profilaxia si tratamentul adjuvant al micozelor podale si unghiale.
Borozin normalizeaza perspiratia picioarelor si impiedica aparitia germenilor responsabili de descompunerea acesteia, protejand astfel piciorul de posibila grefare a infectiilor bacteriene sau fungice
Borozin indeparteaza definitiv, pe o perioada indelungata mirosul neplacut al picioarelor si incaltamintei, asigurand confortul dvs. si a celor din jur.
Compoziție:
Acid boric, calamina, acid salicilic, carbonat de magneziu, oxid de zinc, stearat de zinc, alcamfor, mentol, pudra de talc.
Este demonstrat stiintific rolul acestor compusi in igiena picioarelor afectate sau cu tendinta la transpiratie abundenta, miros neplacut, micoza unghiala (ciuperca a unghiei), micoza podala (ciuperca a piciorului)
Utilizare:
Se presara continutul a jumatate de plic in fiecare pantof inainte de a-l incalta pentru prima oara in ziua respectiva
Este recomandabil sa se poarte aceiasi pantofi de-a lungul zilei!
Un tratament complet (cinci zile) indeparteaza transpiratia si mirosul neplacut al picioarelor Dvs. pentru cel putin 4 luni!
Precauții:
Nu se foloseste la copii sub 3 ani
Prezentare:
5 plicuri pulbere a 5 grame/cutie
Producător:
Catalysis, Spania

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Borozin Pudra 5 Plicuri 5g, Catalysis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.