Sebomax Cremă anti-seboree , 30 ml, Biotrade

9980024172
9980024172
1
Crema
Biotrade
Stoc limitat
6682 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sebomax este o cremă calmantă şi fină pentru pielea iritată şi descuamată din zona T a feţei – bărbie, nas, frunte. Sulful pe care îl conţine este o substanţă antiseboreică dovedită, care în combinaţie cu un complex fin hidratant are un efect foarte bun pe pielea eritematoasă şi cu scuame, menţinând-o pe termen lung într-o stare excelentă.

Contine

Sulf – substanţă antiseboreică clasică, care calmează pielea iritată

Panthenol – calmează pielea inflamată

Vitamina E – acţiune antioxidantă şi hrănitoare


Pentru pielea cu eritem, seboree si scuame din regiunea feţei şi mai ales regiunea întersprâncenară, şanţul nazogenian şi bărbie.

Calmează pielea

Hidratează şi hrăneşte

Îndepărtează scuamele

Mod de Utilizare

Pe regiunile afectate se aplică crema Sebomax în strat subţire o dată la două zile. După o săptămână se poate aplica în fiecare seară până la deplina calmare a pielii din regiunea afectată. Este posibilă iritaţia locală în primele zile de utilizare, care se manifestă prin eritem şi senzaţie de arsură şi care trece în căteva zile. În acest caz răriţi aplicările – o dată la 2 până la 4 zile, dar nu renunţaţi.

Pentru prevenire şi întreţinere – o aplicare la fiecare 5 până la 7-14 zile.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sebomax Cremă anti-seboree , 30 ml, Biotrade

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.