Spray antiperspirant Odorex, 50 ml, Biotrade

3800221840112
3800221840112
1
Spray Buco
Biotrade
Stoc limitat
5034 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Blocker Pentru Transpirație În Exces
Conform multor studii clinice şi de laborator, un control eficient asupra transpiraţiei în exces este posibil prin utilizarea produselor, care conţin o concentraţie optimă de săruri de aluminiu, care au o acţiune antiperspiranță intensă. Gama Odorex oferă două produse cu o concentraţie optimă şi o acţiune maximă.
Utilizare în caz de:
- Transpiraţie excesivă a mâinilor şi axilelor.
- Miros neplăcut.
Odorex Deo este un spray cu acţiune prelungită împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut al mâinilor şi axilelor. Opreşte transpiraţia timp de 10-14 zile după o singură aplicare. Mecanismul unic de acţiune al spray-ului Odorex Deo blochează doar glandele sudoripare hiperactive, fără a acţiona pe sistemul general de termoreglare al organismului.
Conţine un ingredient antibacterian, care protejează pielea prin împiedicarea dezvoltării bacteriilor care determină mirosul neplăcut.
Substanțe active:
- Clorură de aluminiu – blochează transpiraţia
- Glicerină – înmoaie pielea, previne uscarea
- Methenamină – ingredient antibacterian cu un spectru larg de acţiune
Prezentare:
50 ml
Utilizare:
La prima utilizare a produsului Odorex deo - se aplică trei seri consecutiv, în prealabil axilele şi/sau mâinile se spală cu săpun și se usucă, pulverizându-se ulterior abundent regiunea. Dimineaţă zonele se spală bine doar cu apă. Pentru întreţinere se aplică o dată la fiecare 7 până la 14 zile sau conform schemei Dumneavoastră individuale.
De exemplu: dacă după prima utilizare, transpiraţia a apărut în a 10-a zi, aceasta înseamnă că schema Dumneavoastră individuală de aplicare a produsului Odorex Deo este o dată la fiecare 9 zile. În acest interval se pot folosi diverse parfumuri, deodorante sau săpunuri, deoarece acestea nu influenţează efectul dat de produsul Odorex Deo. Intervalul de utilizare este strict individual pentru fiecare persoană şi reprezintă în medie o aplicare la 10 zile. Nu este nevoie să folosiţi Odorex Deo zilnic.
Important: Odorex Deo trebuie aplicat pe o piele sănătoasă, fără leziuni. Nu trebuie aplicat Odorex Deo în aceeaşi zi în care zona de aplicare a fost epilată sau rasă. Nu folosiţi produsul dacă sunteţi sensibil la sărurile de aluminiu.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray antiperspirant Odorex, 50 ml, Biotrade

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.