Balsam Esential Cu Bila, 5ml, Naturalia Diet

99815156156
99815156156
1
Dispozitiv
China
Stoc limitat
586 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 09:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Balsam Esential cu Bila Naturalia Diet, 5 ml: este un produs natural recomandat in iritatii si mancarimi provocate de intepaturile de insecte. Se foloseste in caz de congestie nazala, ulceratii la coltul gurii, dureri de cap. Are efecte benefice si in raul de miscare cauzat de mersul cu masina, avion sau vapor, dar si ajuta la calmarea tusei, avad actiune revigoranta.

Ingrediente: Mentol, Salicilat de metil, Camfor, Ulei de eucalipt, Ulei de cuisoare, Parafina lichida, Clorofila

Mod de utilizare: Se aplica pe pielea sanatoasa si se maseaza pana la absorbtia completa.

Cantitate: 5 ml.

Afectiuni: Raceala si gripa, Afectiuni ale pielii.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Balsam Esential Cu Bila, 5ml, Naturalia Diet

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.