Avacor, 30 capsule, Sanience

9985561644
9985561644
1
Capsule
Sanience Srl
Stoc limitat
4697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 16:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

AVACOR aduce inovație atât prin formula sa unică de principii active cât și prin prezenţa vitaminei K2-MK7 naturală, fundamentată prin studii științifice ca fiind esențială pentru protectia sistemului cardiovascular, aceasta reducând calcifierea arterială.
AVACOR îmbină în formula sa unică, elemente esențiale ale celor mai sănătoase diete din lume, pentru a proteja întregul sistem cardiovascular.
● Ajută la curățarea depozitelor de grăsimi de pe vasele sanguine și contribuie la reducerea depunerilor (colesterol, calciu), protejând pereții arteriali de agresiuni;
● Contribuie la reducerea presiunii din vasele de sânge, menținând tensiunea arterială normală;
● Susține un nivel optim al colesterolului și al trigliceridelor. Reduce nivelul formei oxidate a colesterolului ‘’rău’’ (LDL), unul dintre factorii nocivi implicați în procesele aterogene.
● Menține elasticitatea vaselor și fluxul sanguin normal.
AVACOR ajută la:
● Scăderea nivelului crescut de colesterol și trigliceride;
● Menținerea tensiunii arteriale optime, prin reducerea presiunii din vasele de sânge;
● Păstrarea elasticității și tonusului optim al pereților arteriali;
● Menținerea sănătății sistemului cardiovascular pe termen lung.

Mod de administrare

1 cps zilnic, 6 luni tratament


Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Avacor, 30 capsule, Sanience

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.