Artro Vigor, 60 Capsule, Hypericum

9980039527
9980039527
1
Capsule
Hypericum
Stoc epuizat
2590 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu rol adjuvant în menținerea sănătății articulațiilor și a sistemului osos.
Ingrediente – Capsule Artro Vigor:
Glucozamină – 460 mg;
Condroitină – 122 mg;
Fructoborat de calciu – 68 mg (din care Bor – 1,83 mg);
Capsula vegetala.
Caracteristici generale:
Suplimentul alimentar Artro Vigor este un produs atent formulat pentru a proteja și favoriza buna funcționare a sistemului articular, cu efecte benefice și asupra celui osos. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu lipsa expunerii la lumina naturală, un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, inclusiv a sistemului osteoarticular.De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți mineralizante și antiinflamatoare (Fructoboratul de calciu) și protectoare și regeneratoare la nivelul articulațiilor (Glucozamina și Condroitina) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.
Detalii:
Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă.
Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum Glucozamina, Condroitina și Fructoboratul de calciu.
Aceste ingrediente naturale au o matrice informațională apropiată de forma sa naturală. Acest lucru le permite substanțelor active să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. De asemenea, beneficiază și de o biodisponibilitate sporită. Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active, fiind totodată ușor de utilizat.
În concluzie, prin sinergia glucozaminei și a condroitinei cu fructoboratul de calciu, produsul Artro Vigor contribuie la menținerea sănătății sistemelor articular și osos prin limitarea erodării cartilagiilor și a pierderilor de masă osoasă. Acesta contribuie la stimularea sintezei osoase și a țesutului cartilaginos. În plus, introducerea fructoboratului de calciu în rândul ingredientelor, conferă produsului de față proprietăți antiinflamatoare și antioxidante. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: protectoare și regeneratoare la nivel articular, antiinflamatoare, antioxidantă și mineralizantă.
Mod de administrare:
Adulți: 2 capsule pe zi în cure de câte 2 luni. După o pauză de 2 săptămâni, cura se poate relua.
Contraindicații: Nu se utilizează de către persoanele alergice la crustacee și derivatele acestora și de către cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic; A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Condiții de păstrare:
Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.
Formă de prezentare:
O cutie conține 60 capsule a câte 650 mg.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Artro Vigor, 60 Capsule, Hypericum

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.