Aquilea Sueno, 30 comprimate, Uriach

9980048739
9980048739
1
Comprimate
Medimow
Stoc epuizat
4297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 17:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Aquilea Sueno este un supliment alimentar cu Melatonina (1.95 mg), Valeriana, Mac-Californian si Floarea-Pasiunii, special conceput pentru a favoriza un somn natural.
Special conceput impreuna cu Fundatia Estivill Sueño, prin tehnologia inovatoare BiCap.
Prin aceasta tehnologie, comprimatul are doua straturi care permit eliberarea ingredientelor acestuia in functie de necesitati:
Primul strat (1) are o eliberare RAPIDA si contine Melatonina, substanta pe care organismul nostru o produce in mod natural , avand un rol foarte important la inceputul somnului.
Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, iar efectul benefic se obtine consumand 1 mg de melatonina inainte de culcare.
Al doilea strat (2) are o eliberare PRELUNGITA si contine extracte naturale de Valeriana si Floarea-pasiunii, plante care ne ajuta sa adormim, iar extractul de Mac-Californian contribuie la o relaxare optima.
Combinarea acestor trei extracte de plante contribuie la cresterea calitatii somnului.
Un somn odihnitor este esential pentru buna functionare a organismului uman.
In anumite momente ale vietii noastre, calitatea somnului poate fi afectata din cauza acumularii tensiunii si a stresului cotidian.
Ingrediente:
Pentru 1 comprimat:
Melatonina - 1.95 mg
Extract de valeriana - 50 mg
Extract de floarea-pasiunii - 100 mg
Extract de mac-californian - 100 mg
Mod de administrare:
- 1 comprimat cu jumatate de ora inainte de somn.
Prezentare:
30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Aquilea Sueno, 30 comprimate, Uriach

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.