Allersol Spray Spf 50+, 200ml, Naturpharma

9980037121
9980037121
1
Spray Buco
Naturapharma
Stoc epuizat
7497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Allersol are grijă de pielea ta!
Allersol spray SPF 50 antialergic este un dispozitiv medical de clasa I, care protejează împotriva alergiilor solare și a veziculelor (leziuni mici, albe, umflate, cu lichid, dureroase la atingere, care de obicei apar pe pielea cu arsură solară).
Allersol spray SPF 50 protejează împotriva alergiilor și efectelor negative ale razelor UVA și UVB și, are un factor foarte ridicat de protecție împotriva arsurilor solare (SPF 50).
Allersol spray SPF 50 creează la nivelul pielii o peliculă incoloră și non-grasă, care blochează eficient și permanent penetrarea radiațiilor solare dăunătoare.
Allersol spray SPF 50 este ușor de utilizat și este potrivit pentru copii și adulți!
Alergia solară este un raspuns imun al organismului la lumina soarelui, manifestat prin modificări la nivelul pielii (cel mai adesea erupţie, prurit). Atât razele UVA cât și razele UVB pot provoca aceste modificări. Principalele manifestări ale alergiilor solare sunt:
• Înroşirea pielii (eritem)
• Mâncarime (prurit)
• Retenţie de fluide (edem)
• Inflamaţie
• Başici (flictene)
Spray-ul antialergic pentru protecţie solară Allersol SPF 50:
Protejează împotriva alergiilor solare, fotodermatozelor și fotosensibilității;
Oferă pielii o protecție maximă împotriva reacțiilor fototoxice și fotoalergice;
Are un efect de vindecare asupra pielii lezate ca urmare a expunerii la soare;
Oferă protecție eficientă împotriva leziunilor, acute și permanente, pielii cauzate de razele ultraviolete
Rezistent la căldură şi la radiaţii UV
Efectul se menţine peste 120 de minute
Incolor
Non- grasă şi non-lipicioasă
Rezistent la apă
Potrivit pentru toate părțile corpului, inclusiv fața și zonele cu pilozitate;
Potrivit pentru întreaga familie (începând cu copii cu vârsta de peste 3 ani).
Compoziţie:
Etilhexil metoxicinamat, octocrylene, butil metoxidibenzoilmetan, benzoat de dietilamino-hidroxibenzoil hexil, Benzophenone-3.
Alte ingrediente: Etilhexil stearat, C12-C15 benzoat de alchil, propan, butan, izobutan

Cum se utilizează:
Agitați bine spray-ul pentru protecție solară Allersol SPF 50 înainte de utilizare. Aplicați cu o jumătate de oră înainte de expunerea la soare pe zonele expuse. Aplicați de mai multe ori pe zi (la fiecare 2-3 ore) pentru a menține cea mai bună protecție posibilă.
Cantitate: 200 ml
Allersol are grijă de pielea ta!
Știați că... factorul de protecţie SPF este calculat pentru 30 ml de cremă pentru protecție solară aplicată pe întregul corp?
Această cantitate de cremă este cât o minge de golf - semnificativ mai mult decât obişnuieşte consumatorul sa folosească!
Marea majoritate a arsurilor se datorează nu atât unui produs ineficient sau unui SPF scăzut, cât unei aplicări insuficiente și/sau unei aplicări neregulate.
Potrivit Institutului Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE), una dintre cele mai frecvente greșeli atunci când te expui la soare este să aplici o cantitate de protecție solară insuficientă.
Prin urmare, este recomandat să utilizați suficientă protecție solară și nu numai înainte de începerea expunerii la soare - aplicați-o după fiecare intrare în apă (înot), transpirație, ștergând cu un prosop și o ședere mai lungă la soare. Familiarizați-vă cu schema noastră de aplicare a cantităţii corecte pentru a vă asigura că sunteți protejat maxim.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Allersol Spray Spf 50+, 200ml, Naturpharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.