Adrenal Vitality, 60 comprimate, Secom

9980033601
9980033601
1
Compr. Fil
Secom
Stoc limitat
9868 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 03:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Formula complexa cu rol in imbunatatirea capacitatii organismului de adaptare la stres si in mentinerea functiilor glandei suprarenale.

contine extract din glanda suprarenala bovina purificat, obtinut prin liofilizare (proces tehnologic natural, fara utilizare de solventi organici, asigurand un grad inalt de conservare a principiilor active), 200mg/tableta

contine aminoacizi sau derivati ai acestora: L-Tirozina (precursor de adrenalina/noradrenalina) si NAC (N-Acetil Cisteina – precursor de glutation) precum si vitamine cu rol in sustinerea activitatii glandelor endocrine

contine Rhodiola si ActiSorb® amestec patentat de extracte standardizate din plante cu puternic efect adaptogen: Astragalus, Ginseng siberian, Lemn-dulce

contine Bioperine®, extract patentat de piper negru ce potenteaza efectul ingredientelor active

sub forma de tablete ActivTab™, ce se dizolva in maximum 30 de minute de la inghitire

imbunatatirea capacitatii de raspuns a organismului la factorii de stres:

» mentinerea structurii si functionarii sanatoase a glandelor suprarenale in toate fazele stresului

imbunatatirea capacitatii de adaptare metabolica a organismului: mentinerea masei musculare, reducerea excesului de grasime abdominala, mentinerea structurii pielii si a capilarelor, reglarea nivelului colesterolului, al tensiunii arteriale si al glucozei sangvine, mentinerea mineralizarii osoase (imbunatatirea metabolismului proteic, glucidic, lipidic si osos):

» sustinerea activitatii celulelor musculare in efort fizic

» scaderea acumularii grasimii in tesutul adipos abdominal si imbunatatirea sensibilitatii receptorilor insulinici

Compozitie (Per 2 tablete)

Glanda suprarenala 400 mg

(extract liofilizat din sursa bovina)

Vitamina C 100 mg

Niacina 15 mg

Vitamina B6 30 mg

Vitamina B12 15 mcg

Acid pantotenic 60 mg

(B5)

L-Tirozina 100 mg

» sustinerea activitatii pompei cardiace si oxigenarea miocardului

» scaderea peroxidarii lipidice (efect antioxidant) si relaxarea vaselor de sange, imbunatatind fluxul sangvin la nivelul pielii, tesuturilor, glandelor si organelor

» reducerea pierderilor de masa osoasa

inducerea starii de bine, reducerea iritabilitatii, tristetii, nelinistii, instabilitatii emotionale (echilibrarea axei hipotalamus-hipofiza-tiroida-glande suprarenale-gonade)

» cresterea nivelurilor noradrenalinei si serotoninei la nivel cerebral

» prelungirea efectului serotoninei

» cresterea capacitatii de memorare

» sustinerea activitatii normale a glandei tiroida

» imbunatatirea raportului estrogen/testosteron la femei (activeaza enzima aromataza)

» imbunatateirea libidoului

imbunatatirea capacitatii de adaptare imunitara a organismului

» echilibrarea numarului de eozinofile, bazofile, neutrofile, limfocite circulante, eritrocite, trombocite (imbunatatirea functiei hematopoietica a maduvei osoase)

» stimularea activitatii macrofagelor si a raspunsului imunitar (producerea anticorpilor)


Mod De Administrare

Cate 2 tablete/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Adrenal Vitality, 60 comprimate, Secom

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.