Activit D3 1000, 30 comprimate, Ropharma

5940277200329
5940277200329
1
Comprimate
Ropharma
Stoc epuizat
1403 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Vitamina D este o vitamină liposolubilă (solubilă în grăsimi) şi se regăseşte în organism sub două forme principale: Vitamina D2 (ergocalciferol) şi Vitamina D3 (colecalciferol).
Procesul de sinteză al vitaminei D existentă în epidermă este declanşat de razele solare ultraviolete, fiind absorbită imediat de vasele sanguine. Este denumită vitamina soarelui sau vitamina antirahitică şi este un element esenţial pentru sănătatea organismului, cu rol în activarea unui mare număr de procese biologice importante şi cu acţiune benefică pentru sistemul imunitar, sistemul osos şi muscular.
Rolul Vitaminei D în organism este să asigure absorbţia calciului. Fără absorbţia şi fixarea unei cantităti suficiente de calciu, rezistenţa şi densitatea oaselor scade şi creşte riscul apariţiei unor probleme ale sistemului osos. Calciul este mineralul în cantitatea cea mai mare din organism şi aproape tot este distribuit în structura osoasă, în schelet şi în dinţi. Fosforul este al doilea cel mai răspândit mineral din organism şi are de asemenea un rol important în menţinerea sănătăţii sistemului osos. Vitamina D permite absorbţia celor două minerale în intestin şi transportarea lor către zonele corpului unde sunt necesare.
Mod de administrare:
Adulţi: câte un comprimat odată pe zi sau o jumatate de comprimat de două ori pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau a farmacistului. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Activit D3 1000, 30 comprimate, Ropharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.