Acid Boric 50g, Infofarm

9954782133
9954782133
1
Plicuri
Infofarm
Stoc limitat
627 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 14:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acidul boric este un antifungic natural care poate fi utilizat in remedii casnice pentru infectii fungice, acnee si multe altele. Derivatele din bor si acidul boric includ capacitatea de a trata ciuperca piciorului, elimina poluantii din ochi, trata infectiile vaginale si pot fi folositi chiar si ca agenti de curatare a gospodariei. Este mai putin toxic pentru oameni decat alte substante chimice dure si poate ajuta la scaparea definitiva de daunatori. Acidul boric are unele efecte secundare potentiale, deci cel mai bine este sa il folositi numai daca este necesar. Evitati produsele cu acid boric enumerate ca ingrediente, cum ar fi bilele de baie sau produsele de ingrijire personala.
6 beneficii ale acidului boric – trateaza acneea
Tratarea infectiilor vaginale. Studiile au aratat ca capsulele de acid boric pot ajuta la tratarea infectiilor vaginale fiind un bun antifungic.
Omoara daunatorii. Beneficiile acidului boric includ capacitatea de a ucide gandacii, impreuna cu furnicile, puricii, termitele, si alti daunatori.
Tratamentul acneei. Ca antibacterian, beneficiile acidului boric includ capacitatea de a ajuta in tratamentul acneei. Acesta functioneaza ca un remediu natural pentru acnee eliminand din piele bacteriile daunatoare si pentru a preveni izbucnirea. La unele persoane, acidul boric poate provoca iritarea pielii, asa ca trebuie utilizat intotdeauna cu prudenta.
Trateaza iritatiile ochilor. Beneficiile acidului boric includ capacitatea de a curata ochii, atunci cand este diluat cu apa. Acidul boric actioneaza ca un antibacterian si antiinflamator pentru a ajuta la scaderea iritatiei ochilor si pentru vindecarea infectiilor contagioase ale ochiului, inclusiv a ochiului rosu.
Trateaza ciupercile picioarelor. Avantajele acidului boric includ capacitatea de a trata infectiile fungice, incluzand ciuperca piciorului. Adaugati pulbere de acid boric in sosete pentru a va ajuta sa eliminati infectiile usoare si sa reduceti simptomele, cum ar fi uscaciunea si mancarimea. Acidul actioneaza prin schimbarea pH-ului pielii si eliminarea celulelor moarte ale pielii care hranesc ciupercile. Beneficiile acidului boric includ, de asemenea, capacitatea de a oferi ajutor pentru picioarele cu bataturi.
Este agent de curatare pentru intreaga casa. Cele mai multe produse de curatat de uz casnic, cumparate de la magazine, sunt umplute cu produse chimice nocive. Acidul boric este mai putin toxic decat majoritatea substantelor chimice. Poate fi folosit ca un deodorant, agent de indepartare a grasimilor si ca dezinfectant. De asemenea, poate ajuta la curatarea mucegaiului. Utilizati acid boric in masina de spalat de rufe pentru a ajuta la combaterea petelor sau pentru curatarea toaletei.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Acid Boric 50g, Infofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.