Absorbante Always Platinum Super, 14 bucati

994511112
994511112
1
Tampoane
Procter Gamble
Stoc epuizat
1197 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Absorbante igienice Always Platinum Ultra Long Plus cu confort marit si protectie sporita. Absorbante foarte confortabile, ce beneficiaza de tehnologia Odour Lock, care neutralizeaza mirosurile neplacute.
Absorbante igienice Always Platinum Ultra Long Plus (Marimea 2) cu confort marit si protectie sporita (fata de Always Ultra). Cu 1.000 de micro-tampoane moi actionand ca bariere laterale si un interior imbunatatit, Always Platinum este cel mai bun absorbantul igienic Always ca protectie si confort. De asemenea, are tehnologie de neutralizare a mirosurilor, care blocheaza mirosurile, nu doar le mascheaza. Desi absorbantele igienice Always Platinum au o grosime de doar 3 mm, ele asigura confort si protectie in timpul ciclului menstrual. Nu e nevoie de compromisuri. Cu Always Platinum, Always va ofera cea mai buna combinatie intre protectie si confort. Incearca Always Platinum Ultra Night (Marimea 3), cele mai bune absorbante igienice Always Ultra pentru protectie pe timpul noptii. Mai mult confort datorita noilor micro-pernite moi ca de bumbac. Putere mare de retinere a mirosurilor neplacute. Centru imbunatatit cu mai mult material absorbant.
A se pastra in locuri uscate. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Absorbante Always Platinum Super, 14 bucati

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.