Test de infectii urinare unisex, Veneris

9980158576
9980158576
1
Dispozitiv
Veneris
Stoc limitat
2097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 18:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

UTILIZARE:
Testul de infectii urinare Veneris depisteaza infectia tractului urinar inferior (cistita) si superior (pielonefrita) prin masurarea celor patru parametri semnificativi in urina: leucocite, nitriti, proteine si sange (eritrocite si hemoglobina).
Dacă rezultatul testului este pozitiv pentru oricare dintre parametrii de mai sus, sunt necesare confirmarea cu cel de-al doilea test din cutie şi consultarea medicului pentru tratament.
Poate fi folosit atat de femei cat si de barbati.
CONTINUTUL CUTIEI:
Doua teste de infectie urinara, de tip banda, instructiuni de utilizare.
Pentru efectuarea testului de infectii urinare mai aveti nevoie de un recipient curat si uscat pentru colectarea probei de urina si de un ceas.

Review

General

Tip produs Test infectii urinare
Recomandat pentru Unisex
Cantitate 1 bucata

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test de infectii urinare unisex, Veneris

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.