Spray antiperspirant picioare Dezarcit, 80 ml

47151521002
47151521002
1
Spray Buco
Stoc epuizat
1795 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Spray odorizant antiperspirant pentru picioare
Proprietati:
Ajuta la mentinerea sanatatii pielii piciorului.
Dezodorizeaza si improspateaza.
Actiune:
Dezarcit spray contine DEO Active Complex - componenta naturala certificata care ofera protectie 24 ore impotriva mirosului neplacut.
Adaosul de Antifungi Complex - extract natural din salvie, ulei de eucalipt si ulei de arbore de ceai, regleaza nivelul umiditatii creata de transpiratie si ajuta la mentinerea sanatatii pielii piciorului.
Mod de utilizare:
Agitati recipientul, scoateti capacul si pulverizati uniform pe partea inferioara a piciorului (inclusiv intre degete) de la o distanta de aproximativ 20 cm, mentinand recipientul in pozitie verticala. Repetati aceeasi operatiune si pentru celalalt picior.
Utilizati de doua ori pe zi, dimineata si seara. Pana la 50 de aplicari.
Prezentare:
80 ml

Review

General

Tip produs Spray
Beneficii Antiperspirant
Cantitate 80 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray antiperspirant picioare Dezarcit, 80 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.