Septovit Sinus, 40 capsule, Farmaclass

9980047406
9980047406
1
Capsule
Farmaclass
Stoc limitat
2002 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 10 May • 14:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Septovit Sinus contine substante biologic active din surse vegetale atent controlate.
Extractele si pulberile din plante in asociere cu ulei esential de Menta confera o stare de bine organismului, prin usurarea si imbunatatirea respiratiei la nivelul nasului, gatului, bronhiilor, atunci cand aceasta este ingreunata.
Contribuie la cresterea sistemului de aparare al organismului de la nivelul aparatului respirator superior si inferior.
Desfunda eficient nasul si asigura mentinerea sanatatii mucoasei sinusurilor; usureaza respiratia si reduce simptomele sinuzitei.
Brusturele, extractul din flori de Soc si uleiul esential de Menta sustin apararea naturala a organismului, sustin traspiratia in stari febrile, ajuta la calmarea racelii, este benefic in caz de tuse sau raguseala.
Extractul de Gheara Pisicii, extractul din flori de Soc si uleiul esential de Menta sustine sistemul imunitar.
Trei-frati-patati sustine respiratia adecvata si usoara, are efect calmant pentru gat, util in caz de iritatie a gatului si raguseala temporara.
Contine 40 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Septovit Sinus, 40 capsule, Farmaclass

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.